Trabzon'da 5 ilçede birden okullar tatil!

Trabzon'da bir çok bölgede okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi.

Trabzon'da 5 ilçede birden okullar tatil!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un 5 ilçesinde birçok bölgede kar yağışı nedniyle yarın (perşembe) için okullar tatil edildi.

Düzköy ve Tonya'da yarın (perşembe) tüm okullar bir gün tatil edilirken Arsin, Araklı ve Maçka'da bazı bölgelerdeki okullarda eğitime ara verildi. 

Arsin İlçesinde bulunan  Atayurt Alparslan İlkokulu ve Ortaokulunda, Yeşilköy Şehit Haydar Arslan İlkokulu ve Ortaokulunda kar yağışı/ buzlanma nedeniyle oluşabilecek risklerden dolayı eğitim -öğretime bir gün süre ile ara verildi. Ayrıca tatil edilen bölgelerden Atayurt Alparslan/Yeşilköy Şehit Haydar Arslan eğitim bölgeleri ve diğer riskli bölgelerden ,İlçedeki Liselere ve İmam Hatip Ortaokullarına taşıma ile gelen öğrencilerin de izinli sayılmalarına karar verildi.

Araklı ilçesinde,   İmam Hatip Ortaokulları ile Ortaöğretime yüksek kesimlerden taşımalı gelen öğrenciler ve diğer okullara kar yağışının ve buzlanmanın etkili olduğu yerlerden taşınan öğrencilerin bir gün izinli sayılmaları kararlaştırıldı. Yeşilyurt, Değirmencik, Taştepe, Çamlıktepe, Erenler, Çankaya, Taşgeçit Haşıllı okullarının kar yağışı ve buzlanma nedeni ile bir gün Araklı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile tatil edildi.

Maçka ilçesinde ise sadece taşımalı eğitim yoluyla eğitim gören temel eğitim ve ortaöğretim öğrencileri için eğitime1 gün süre ile eğitime ara verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber