Trabzon'da 5 aylık takiple yakalandılar

Trabzon'da ekiplerin 5 aydır takip ettiği bir kişi gözaltına alındı.

Trabzon'da 5 aylık takiple yakalandılar

 Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; 5 aydır sürdürmüş oldukları teknik ve fiziki takipler sonrasında  organize suç örgütü üyesi olduğu öne sürülen Ü.S.’yi gözaltına aldı.

 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon KOM şube Müdürlüğü ekipleri yürütmüş olduğu çalışma sonrasında Ü.S. beraberinde 6 şüpheli ile birlikte yakalandığı tespit edildi. Yapılan çalışma sonrasında KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıslar Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.
 
Şahısların Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında suç işlemek maksadıyla silahlı örgüt kurmak, örgüt yönetmek ve örgüt üyesi olmak suçlarından göz altına alındığı tespit edildi. Şahısların Trabzon'da ki sorgularının sürdüğü ve Trabzon'da adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. 

Öte yandan Ü.S’nin üzerinden ve yakalandığı araç içerisinde 1 adet kaleşnikof, yedek şarjörler, 1 adet glock tabanca 3 yedek şarjör, çok miktarda para, sahte kimlik ele geçirildi.

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber