Trabzon'da 45 kişi kendini kesti

Trabzon'da 45 kişi kurbanlığı keserken kendini yaraladı

Trabzon'da 45 kişi kendini kesti
Trabzon’da kurban keserken elini ve ayağını keserek yaralanan acemi kasaplar hastaneye başvurarak doktorlardan yardım istedi.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon’da bayram namazından çıkan vatandaşlar belediyelerin belirlemiş olduğu alanlara giderek kurbanlıklarını kesmek istedi. Kurbanlıklarını kesmek isteyen 20 vatandaş yaralanarak hastanelere gidip sağlık çalışanlarından yardım istedi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine 6, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ise 14 vatandaş yaralı olarak geldi. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Arsin’den gelen Ahmet Örnek isimli vatandaş ise kurbanlığın çiftesine maruz kaldı. Yüzünden yaralanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akyazı'daki kurban kesim alanında yaralananlar ise Fatih Devlet Hastenesi'ne getirilirken şimdilik yaralananların sayısının 25 olduğu öğrenildi. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler