Trabzon'da 40. kez düzenlenecek! İmzalar atıldı

40. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu için sponsorluk imzaları atıldı.

Trabzon'da 40. kez düzenlenecek! İmzalar atıldı

Trabzon’da düzenlenecek olan 40’ıncı Uluslararası Yarı Maratonu için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Vakıfbank arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
 
Vakıfbank yetkilileri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle düzenlediğimiz ‘Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’na Vakıfbank’ın sponsor olması vesilesi ile bir araya geldik. 40. yıl yarı maratonu programına Vakıfbank’ın sağladığı destek için teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışını takdir ediyoruz. Tabi Vakıfbank aynı zamanda bir kamu bankası olması hasebiyle daha fazla destek veren bir anlayışla çalışıyor. İnşallah bu sene sizlerin de desteğiyle Büyükşehir Belediyesi olarak 24 Şubat’ı daha görünür, daha coşkuyla kutlamak istiyoruz. Maraton da bunun çok önemli bir parçası” şeklinde konuştu.

Trabzon'da 40. kez düzenlenecek! İmzalar atıldı
 
VAKIFBANK’A TEŞEKKÜR EDERİZ

Yarı maraton için çok özel bir tema belirlediklerini de ifade eden Başkan Zorluoğlu “Temamız ‘Sıfır Atık.’ Halk koşusu ve 11.5 km yarı maraton olacak. Sağlığı el veren tüm belediye personelimizi de tabi ki bu koşuya bekliyoruz. Efsane maratoncularımızı da Trabzon’da ağırlayacağız. Biz de hepsine katılmaya gayret göstereceğiz. Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon halkı adına bu önemli sponsorluk anlaşması için size ve Vakıfbank’a yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sponsorluk imzaları tarihi belediye binasında atıldı. İmza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Vakıfbank Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Çebi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Gül, daire amirleri ve banka yetkilileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler