Trabzon'da 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza hakkında imza kampanyası!

Şüphelinin tutuksuz yargılanması nedeniyle imza kampanyası başlatıldı

Trabzon'da 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza hakkında imza kampanyası!

Trabzon'un Yomra ilçesinde geçtiğimiz ay gerçekleşen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından kazaya sebep olduğu gerekçesiyle hakkında işlem yapılan B.H.'nin tutuksuz yargılanması tepkilere yol açtı.

Mahkemenin tutuksuz yargılanmasına karar verdiği B.H.'nin neden olduğu kazada hayatını kaybedenlerin akrabaları, imza kampanyalarının düzenlendiği Change.org üzerinde imza kampanyası başlattı. Kampanyayı açan Emine Gürsoy, B.H.'nin tutuklu yargılanması için imza kampanyası başlattığını belirterek yaptığı bilgilendirmede şahsın ehliyetsiz olduğunu da vurgulayarak en ağır cezayı almasını istediklerini kaydetti.  Gürsoy "Bir imzada siz atın duyulsun birilerinin kulağına gitsin artık bizimde içimiz soğusun." ifadelerini kullandı.

Ayrıca sitede yapılan bilgilendirmede kampanya mektubunun Cumhurbaşkanı Başbakan, Adalet Bakanı, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Hukuk Hizmetleri Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanına iletileği kaydedildi.

kaza

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber