Trabzon'da 3 gündür aranan genç ortaya çıktı! Meğer...

Baba, oğlunun kaybolduğu ihbarında bulundu, kayıp gençse sosyal medya sitesi Facebook'tan üç gün sonra ortaya çıktı.

Trabzon'da 3 gündür aranan genç ortaya çıktı! Meğer...

Trabzon’un Düzköy İlçesnde yaşayan Ahmet Akyüz fotoğrafçı oğlu Mraç Akyüz'ün kaybolduğunu ileri sürerek kayıp ilanı verdi. Polis ihbarda bulunan ve oğlunun üç gündür eve gelmediğin belirten baba, haber sitelerne açıklama yaparak oğlunun bulunmasını istedi. Aile fertleri kayıp Miraç Akyüz’ün ardından sinir krizi geçrirken, polis her yerde kayıp genci aramaya başladı ve HTS kayıtlarını incelemeye aldı. Tüm aramalara rağmen bulunmayan Miraç dün ortaya çıktı.

3 gündür aranan Miraç Akyüz , kaybolmadığını ve iş için gittiği yerde telefonların çekmediğini sosyal medya hesabından yayınlayarak dostlarının içine su serpti.

SOSYAL MEDYADAN ÖZÜR DİLEDİ

Sosyal medya hesabı Facebook’tan kaybolmadığını iş için gittiği yerde telefonların çekmediğini ve elektrik olmadığını belirten Miraç Akyüz şu açıklamayı yaptı: "Arkadaşlar büyük bir yanlış anlaşılma oldu. İş icabı çekme gittğm yerde ne telefon ne İnternet ne elektrik var. Ortalığı karıştırdığım için özür
dilerim. Ne çok sevenimz varmış herkese teşekkür edyorum. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerm. En geç 1 hafta içinde Trabzon'dayım. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı tekrar tekrar özür dilerm. Haberler gördüm bende şok oldum. Durumlar karşısında mecbur olarak haber veremedim. Durum bu şekilde herkese tekrar teşekkür edyorum. Çok sevenimiz varmış Allah hepinizden razı olsun.”

BABASI SOSYAL MEDYADAN ŞÜKRETTİ

Oğlu Miraç Akyüz’ün ortaya çıkmasının ardından baba Ahmet Akyüz de bir açıklama yaparak, "Allah'ıma binlerce şükürler olsun ilgi alaka gösteren emniyetten arkadaşlarıma büyüklerime küçüklerine teşekkür eder saygılar sunarım, oğlum emin ellerde" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber