Trabzon'da 23 Nisan coşkusu yaşanıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan coşkusu yaşatıyor.

Trabzon'da 23 Nisan coşkusu yaşanıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle kutlama programları yapılamaması üzerine 23 Nisan coşkusunu yaşatmak için bando konserleri düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün ilçelerde başlattığı konserlerine bugün şehir merkezinde devam etti.  

VATANDAŞLAR COŞKUYLA KARŞILADI 
Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun talimatlarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında konser vermeye devam ediyor. Bando Takımı tarafından Beşirli, Bahçecik, Fatih ve Çukurçayır mahallelerinde birbiri ardına verilen konserler, vatandaşlar tarafından da coşkuyla karşılandı. Camlara ve balkonlara koşan her yaştan insan, çalınan şarkılarla doyasıya eğlendi. Ayrıca sergilenen animasyon gösterileri de özellikle çocukların büyük beğenisini kazandı.

MORAL KONSERLERİ DÜZENLEDİK  
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada, "Koronavirüs salgını nedeniyle ne yazık ki bu yıl 23 Nisan programları gerçekleştiremedik. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak evlerindeki vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza moral olsun diye dün ilçelerimizde başlattığımız bando konserlerimize bugün şehir merkezinde devam ettik. 23 Nisan coşkusunu bir nebze de olsa da yaşatmak adına verdiğimiz konserlerden halkımızın çok memnun kaldığını gözlemlememiz de bizi ayrıca mutlu etti. Çocuklarımız, gençlerimiz ve her yaştan vatandaşımız camlarında ve balkonlarında bando konserlerimize eşlik etti, bizlere sevgilerini gönderdi. İnşallah bu zor günleri en kısa sürede aşarak egemenliğimizin ilanını ve çocuklarımızın bayramını daha coşkulu programlarla bir arada kutlamayı diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler