Trabzon'da 17 akademisyen ve 1 eski milletvekili adliyeye sevk edildi

Trabzon'da gözaltına alınan aralarında 1 eski milletvekili bulunan 17 akademisyen ve 2 bayan hakim adliyeye sevk edildi.

Trabzon'da 17 akademisyen ve 1 eski milletvekili adliyeye sevk edildi
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan ve aralarında eski milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu'nun da bulunduğu 17 akademisyen ve 2 bayan hakim emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonlar karsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)'nde yapılan operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Ankara'da gözaltına alınarak Trabzon'a getirilen AK Parti Trabzon eski milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu'nunda bulunduğu 17 akademisyen ve yine bu operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 bayan hakim, Trabzon İl Emniyet Müğdürlüğü'nden tamamlanan işlemlerinin ardından bugün Kaşüstü'nde bulunan Trabzon Adliyesine sevk edildi.

Şahıslar burada hakim karşısına çıkarılacak.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler