Trabzon'da 15 Temmuz şehitleri sporla anılacak

Hain darbe girişimine dikkat çekmek için Trabzon’da spor etkinlikleri düzenlenecek.

Trabzon'da 15 Temmuz şehitleri sporla anılacak

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, 15 Temmuz darbe girişimine dikkat çekmek amacıyla çeşitli spor etkinlikleri düzenlenecek.


Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen örgütün hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle Trabzon’da yapılacak olan etkinliklere katılımın büyük olması bekleniyor.
 
Spor etkinliklerine, 15 Temmuz Cumartesi günü Beşirli Sahili-Faroz Limanı arasında saat 10.00’da yapılacak olan ve protokol ve sporcuları yanı sıra halkın da katılacağı yürüyüşle başlanacak. Aynı gün saat 10.00-18.00 arasında Atış Poligonunda Atıcılık müsabakaları, Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzunda da Yüzme yarışları yapılacak. Cumartesi günkü etkinlikler daha sonra Meydan Parkına kayacak. Atatürk alanında 14.00 ile 22.00 arasında Boks - Muay Thai - Satranç - Eskrim -Karate - Tekvando  ve Mini Tenis müsabakaları yapılacak.
 
16 Temmuz Pazar günü ise yine Meydan parkında Kick Boks, Wushu, Masa Tenisi, Judo ve Güreş müsabakaları yapılacak, sporcular hünerlerini açık alanda gösterecek.

Trabzon'da 15 Temmuz şehitleri sporla anılacak

Trabzon'da 15 Temmuz şehitleri sporla anılacak
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber