Trabzon'da 15 Temmuz şehitleri Dualarla Yâd Edildi

'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri kapsamında, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, eşi Şengül Yavuz, il protokolü, şehit aileleri ve gazilerimizin katılımıyla şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Trabzon'da 15 Temmuz şehitleri Dualarla Yâd Edildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırmakta olduğu dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik’in halka tanıtılması ve Trabzonluların görüşlerinin toplanarak son çalışmaların şekillendirilmesi için gerçekleştirilen Trabzon Botanik Tanıtım Günleri sona erdi.

9 Temmuz’da başlayan ve 14 Temmuz akşamı tamamlanan Tanıtım Günleri boyunca Trabzon Botanik’e ziyaretçi akını yaşandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Tanıtım Günleri süresinde Trabzon Botanik’i ziyaret edenlere form dağıtılarak talep ve önerileri soruldu. Trabzonlular binlerce form doldurarak taleplerini Büyükşehir Belediyesine iletti. Halkın talepleri doğrultusunda son çalışmaları şekillendirilecek olan Trabzon Botanik, Ağustos ayı sonu-Eylül ayı başında resmen hizmete açılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber