Trabzon'da 15 Temmuz için yürüdüler

Trabzon'da 15 Temuz Milli Birlik ve Beraberlik günü etkinlikleri kapsamında yürüyüş yapıldı.

Trabzon'da 15 Temmuz için yürüdüler

Haber61 / Haber Servisi

15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle düzenlenen Milli Birlik ve Beraberlik günü etkinlikleri kapsamında Trabzon'dayürüyüş düzenlendi. Polis ve askerlerin eşliğinde yapılan yürüyüşe vatandaşların ilgisi büyük oldu. Uzun Sokak'tan başlayan yürüyüşte Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehteran ekibi de marşlarını çaldı. 

Yürüyüşe Trabzon Valisi Yücel Yavuz ile eşi Şengül Yavuz, Trabzon İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Şen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvzaoğlu ile Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ile çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Uzun Sokak'ta başlayan yürüyüş Meydan Parkı Atatük Alanında son buldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber