Trabzon'da 15 günde 19 hasta için uçtular!

Hava61 helikopteri Trabzon'da 15 günde 19 hasta için havalandı.

Trabzon'da 15 günde 19 hasta için uçtular!

Trabzon İl sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren hava 61 helikopter ambulans 1 Mayıs - 16 mayıs tarihleri arasında 19 hasta için havalandı.

Trabzon il Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Hava 61 Helikopter Ambulans 01.05.2021- 16.05.2021 tarihleri arasında il içi ve il dışı 19 (on dokuz) hastanın naklini gerçekleştirmiş olup; belirtilen zaman diliminde 32 saat 18 dakika uçuş yapmıştır.

İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Of, Vakfıkebir, Tonya, Çaykara ve Şalpazarı ilçelerimizden alınan 13 (on üç) ayrı hastanın ilimiz Kanuni Eğitim ve Araştırma, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi, Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma hastanelerine, KTÜ Farabi Hastanesinden alınan 1 (bir) hastanın Ankara Hacettepe Üniversite Hastanesine, Giresun ili Şebinkarahisar ilçesinden alınan 3 (üç) ayrı hastanın Giresun Prof.Dr. A.İlhan Özdemir Eğitim Araştırma ve Giresun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanelerine, Kars ilinden alınan 2 (iki) ayrı hastanın ise Kars ili özel Lokman Hekim Hastanesine ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Hastanesine nakil işlemleri Hava 61 Helikopter Ambulans ile başarıyla gerçekleştirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber