Trabzon'da 110 polisle operasyon

Trabzon'da 110 polisle yapılan operasyonda 6 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Trabzon'da 110 polisle operasyon
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da 81 ille eşzamanlı olarak 110 polisin görev aldığı bir operasyon gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre yurt genelinde 81 ilde uyuşturucu ile mücadele kapsamında  eşzamanlı olarak yapılan operasyonlar da iş yeri, sokak, metruk binalar, parklar ve okul önlerinde kontroller yapıldı. Operasyonun Trabzon ayağında, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli toplam 110 görev aldı.

Yapılan çalışmalarda toplam 4 şahıs uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken 2 şahsa ise uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapıldı. Haklarında işlem yapılan şahısların üst araması ve evlerinde yapılan aramalarda 1 adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca, 4 adet 7.65 mm fişek, 1 adet kova tabir edilen düzenek, satışa hazır 16 paket halinde toplam 68.25 gram esrar, 1 kasatura, 1 muşta ele geçirildi.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber