Trabzon CHP’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına tepki!

CHP Trabzon il Başkanı Güzide Uzun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon ziyaretinde yaptığı konuşmaya tepki gösterdi

Trabzon CHP’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da yaptığı toplu açılış ve konuşmanın ardından CHP’den açıklama geldi. CHP il Başkanı Güzide Uzun yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı konuşmada yer alan ifadelere tepki gösterdi.

Güzide Uzun’un açıklaması şu şekilde:

Ekranlarda beton yığını Trabzon; halkına ve tüm Türkiye ye izlettirilirken bugün, 216 projenin resmî açılışının yapıldığının haberi ile gülümsedik, Yatırım bedelinin bir milyar üç yüz altmış beş milyon olduğu ve Trabzon yatırım adasının endüstri bölgesinin 7 bin insana istihdam kazandıracağının müjdesi ile sevindik çok.17 yılda 30 katrilyon liralık yatırım yapıldığını duyunca hele “Biz çok nankör müyüz acaba?” diye hüzünlendik. Trabzon’da eğitimden sağlığa her alanda Şehrin çehresinin değiştiğini dinleyince çehremiz benzimiz niye sapsarı acaba sorusu geldi aklımıza, hastaya müşteri uygulamasının en açık şekli “şehir hastanesinin“ Akyazı stadının yanına yapılacağı haberi ise zaten çok bayatlamıştı diye umursamadık ,Trabzon’un Dünyanın her yerinde bilinen bir şehir haline geldiği İfade edilince evet gerçekten öyle diye pes ettik ,en sonunda kendi deyiminiz ile”lafla peynir gemisi yürümez” cümlesi çok yakıştı gerçekten!!!!

Ve beklenen “Eyyyy Ce-ha-pe ,bay Kemal ne kadar da teröristsiniz” gibi tanıdık bir cümle ve “milletini seven Trabzonlular teröristlerle birlikte İstanbul’u yönetene,tatil yaparak çalışmayana teslim edilemez “gibi bir cümle de çok yakıştı doğrusu!!!!.

güzelim kadim kentin çok değil 30 yıl öncesini bilenler her şeyi anlıyordu oysa. kentin hafızası ile oynamanın, Öz evladına hakaret etmenin, O nu aşağılamanın karşılığı İstanbul, güzel günlere gebe ve biz bunu biliyoruz.

Tonya, güzel ilçemiz livalabo yaylasına çimento fabrikası kurma girişimi ,taş ocakları ve Heslerin verdiği zarar anlatılırken tarafımızdan bir zamanlar, nasıl da turizm aklınıza hiç gelmemişti. Sizlere çok geçmiş olsun artık Trabzon uyumuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber