Trabzon Çağdaş Yazarlar Derneği'nde görev değişimi

Çağdaş yazarlarda görev değişimi...

Trabzon Çağdaş Yazarlar Derneği'nde görev değişimi
Trabzon Çağdaş Yazarlar Derneği olağan genel kurulu yapıldı.

2 dönemdir başkanlığı yürüten Mehmet Kuvvet görevi Gürsel Gneçsoy’a devretti.

Tek liste halinde girilen genel kurul sonucunda derneğin başkan yardımcılığına Bekir Gerçek, sekreterliğine Fethi Yılmaz, muhasipliğe Özçelik Küçükertunç ve üyeliğe Hasan Kantarcı getirildi.

Genel kurul sonunda üyelere teşekkür konuşması yapan Gençsoy, geçmiş yönetimlerin emeklerine saygı duyduklarını ve amaçlarının ülkenin ve yöremizin bilinçlenmesinde ve kültürel gelişiminde derneğimizin çalışmalarını en üst noktalara getirmek olduğunu söyledi.
 
Gürsel Gençsoy Özgeçmişi;

Trabzon doğumlu olan Gençsoy ilk, orta ve lise tahsilini Trabzon’da yapmıştır. E.Ü İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu olan Gençsoy ayrıca aynı üniversitenin Yerel Yönetimler Bölümü diplomasına da sahiptir.

1994’den beri yerel medya da sırası ile Türksesi, Karadeniz, Ekspres ve Taka gazetelerinde uzun süreler köşe yazarlığı yapmış, aynı zamanda genel medya ve dergilerde de yazıları mevcuttur. Halen üzerinde çalıştığı iki kitap çalışması vardır.

1994-2004 arasında Trabzon merkez İskenderpaşa Muhtarlığı da yapmış olan Gürsel Gençsoy bu dönemde 8,5 sene Trabzon Muhtarlar Derneği’nin başkanlığını yürütmüştür.

1997-2004 arası Trabzon Çevre Meclisi’nin hem kurucusu hem Genel Sekreteridir.

2004-2009 arası ise Trabzon Belediye Meclisine seçilmiş ve 5 sene Trabzon Belediye Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

1980 öncesi Temel Şükrü Doğru ve arkadaşları ile başlayan musiki hayatına halen Trabzon Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğunda “kudüm” sanatçısı olarak devam etmektedir.

Spora 24 Şubat spor kulübünde futbolcu olarak başlayan Gençsoy, 1994-2004 arası İskenderpaşa Kulübünde yöneticilik, 2004-2009 arasında ise Trabzon Belediyespor’da başkanlık yapmıştır.

Evli ve 2 çocuk babası olan Gürsel Gençsoy yaşamını Trabzon’da sürdürmektedir…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber