Trabzon Büyükşehir’de yeni görevlendirme – Haber61’e konuştu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı’na yeni bir isim getirildi.

Trabzon Büyükşehir’de yeni görevlendirme – Haber61’e konuştu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Büyükşehir Belediyesi kadrolarında değişim devam ediyor.

Büyükşehir belediyesi Spor Daire Başkanlığına Eski Türkiye Okul Sporları federasyonu Başkanı Trabzonlu Ayhan Pala getirildi.

Haber61’e açıklamalarda bulunan Ayhan Pala, “Başkan Murat Zorluoğlu bu görevi bize layık gördü. Trabzon sporunu en iyi şekilde layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yeni görevimiz için tebrik eden dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Trabzon Büyükşehir’de yeni görevlendirme – Haber61’e konuştu

Ayhan Pala kimdir?

1965 Trabzon doğumlu olan Ayhan Pala, KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Spor Mezunudur. Yıldız ve Genç Hentbol Milli Takımı'nda antrenörlük yapan Pala, Trabzon Spor Lisesi Kurucu Müdürü olarak halen görevini sürdürmektedir. Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Adayı Ayhan Pala, ''Antrenman İnsan Bilgisi, Spor Organizasyon ve Tesis Malzeme Bilgisi, Spor Dersi Müfredat ve Ders'' adlı kitapların yazarıdır. Pala Yalıspor Jandamagücü ve KTÜ Spor Kulüpleri'nde hentbol oynamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber