Trabzon Büyükşehir ulaşımda sınıfta kaldı!

Trabzon'da otobüs seferlerinin aksaması vatandaşları çileden çıkartıyor.

Trabzon Büyükşehir ulaşımda sınıfta kaldı!

Haber61 / Haber Merkezi

Trabzon'un ulaşım sorunu vatandaşları canından bezdirdi. 


Hemen hemen her gün Trabzon'un çözüm bulunamayan trafiğine yönelik çok sayıda vatandaş şikayeti iletilirken, yetkililerin buna acil çözüm bulamayışı şikayetleri daha da artırıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin otobüs seferlerinin aksaması hem vatandaşları hem de üniversite öğrencilerini mağdur etti. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait saat 16.00 ve 16.20 seferleri Beşirli istikametinden gelmeyince KTÜ 2. öğretimde okuyan üniversite öğrencileri durakta bekleyen vatandaşlar isyan etti. İşin ilginç yanı, Büyükşehir'e ait panolarda "130 yeni otobüs aldık" ilanlarını boy boy yer alırken durakta oluşan uzun kuyruklar, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını sorgulatıyor. Trabzon'un en önemli hatlarında biri olan KTÜ-Beşirli hattında doğru dürüst hizmet veremeyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, aksak şekilde sunduğu otobüs hizmetini de İETT'nin miadını doldurmuş körüklü otobüsleriyle sağlamaya çalışıyor. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber