Trabzon Büyükşehir meclisinde kiralama gündemi

Trabzon Büyükşehir Belediye meclisinde Trabel’e yapılacak olan kiralama gündeme geldi.

Trabzon Büyükşehir meclisinde kiralama gündemi

Haber61 / Haber Merkezi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kasım Meclis toplantıları devam ediyor. Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Başkanlığında toplanan mecliste gündem dışından gelen madde olmadığı için gündeme geçildi.


Meclis gündemine gelen ilk konu, Trabzon Atatürk Alanında bulunan Meydan Parkı 2. Etap içerisinde yer alan Eski belediye binası ile İskenderpaşa cami arasında bulunan Yürüyen merdiven WC’ler ve diğer müştemilatların işletmesi ve bakımı 5 yıllığına bin 500 TL kiralama bedeli ile Trabel AŞ’ye devredildi.

Varlıbaş AVM yanında bulunan açık otoparkın aylık Bin TL kiralama bedeli ile 5 yıllığına Trabel AŞ’ye devredilmesi meclis gündemine geldi. Meclis üyesi Cahit Erdem söz alarak bu otoparkın kaç araç kapasiteli olduğunu sordu. 55 araç kapasiteli olduğu cevabını alınca Bin TL’lik kiralama bedelinin çok az olduğunu söyledi. Mecliste yapılan görüşme sonrasında kiralama bedeli Bin 500 TL olarak ve her yıl TEFE TÜFE oranında artırılması konusunda meclisin oyuna sunuldu. Yapılan oylama sonucunda ise kabul edildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler