Trabzon Büyükşehir Meclisinde 2 alan için onay çıktı

Trabzon Büyükşehir Belediye meclisinde biri Kalkınma mahallesinde biri Araklı'da bulunan iki alan için onay verildi.

Trabzon Büyükşehir Meclisinde 2 alan için onay çıktı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantıları devam ediyor.

Bugün gerçekleşen Büyükşehir Meclis toplantısına Murat Zorluoğlu Başkanlık yaptı.

Toplantıda kısa bir açılış konuşması yapan Zorluoğlu Asım Aykan'ın vefat eden abisi için başsağlığı dilerken koronavirüse yakalanan Atilla Ataman için de geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Zorluoğlu Ataman'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Toplantıda birinci gündem maddesi olarak Kalkınma Mahallesi'nde bulunan arazinin Diyanet İşleri Başkanlığı'na devri görüşüldü.

Kalkınma Mahallesi'nde yapılan caminin etrafında bulunan parselleri 25 yıllığına Diyanet İşleri Başkanlığı'na caminin inşaatına katılması koşuluyla devredilmesi görüşüldü ve meclis tarafında yapilan oylama ile kabul edildi.

Araklı ilçesi merkezinde bulunan şoförler cemiyetinin kullandığı alan cemiyetin isteği dolayısıyla kendilerine satışı konusundaki madde görüşüldü. Yapılan oylama sonucu alanın şoförler cemiyetine satışı onaylandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber