Trabzon Büyükşehir Belediyesine yeni daire başkanı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşlerine yeni daire başkanı atandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesine yeni daire başkanı

Haber61 - Haber Servisi - 31 Mart yerel seçimleri sonrasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Murat Zorluoğlu, ekibinde değişim yapmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yeni Fen İşleri Daire Başkanı Murat Öztürk oldu.

Trabzon Büyükşehir belediyesine yeni daire başkanı

MURAT ÖZTÜRK KİMDİR?

Murat ÖZTÜRK,1983 Trabzon doğumlu,ilk orta ve lise öğrenimini Trabzon’da tamamladı.Lisans eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesinde,Yüksek Lisans Eğitimini ise Karadeniz Teknik Üniversitesinde tamamladı.Vatan borcunu yedek subay olarak Türkiye’nin çeşitli illerinde tamamladı.İş hayatına özel sektörde şantiye şefi olarak yol ve duvar işlerinde başladı,ardından üst yapıda TOKİ’ye bağlı müşavir firmada sırasıyla kontrol mühendisi ve kontrol amiri olarak Trabzon-Rize-Artvin bölgeselinde konut, okul, Camii, yol, hastane, yurt işlerinde görev yaptı. 2014 yılında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) de Uzman olarak çalıştı ve Türkiye’nin birçok ilinde önemli projelerin (Konut, Kalekol, Hastane, Yol, Yurt, Okul, Camii ve Kurum Binaları) altına imza attı bölge uzmanlığı yaptı ve Şube Müdürlüğüne vekalet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler