Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Osmanlı Geleneği

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ikramı vatandaşlı memnun etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Osmanlı Geleneği

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin muhtelif bölgelerinde vatandaşa ikram yapmak için hazırlattığı çok amaçlı İkram Çeşmesi’nden sıcak yaz gününde ilk olarak Limonata ikramı yapıldı.
 İkram çeşmesinden ilk ikram 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda yapıldı. Havaların sıcaklığını dikkate alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi  ikram çeşmesinden vatandaşlara limonata ikram etti. İkram çeşmesinin önümüzdeki günlerde şehrin farklı noktalarında vatandaşlara ikramda bulunmaya devam edeceği belirtildi.  


Trabzon’da ilk defa ikram çeşmesini gördüklerini belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Bu sıcak günde Büyükşehir Belediyemiz tarafından bizlere limonata ikram edilmesi çok güzel bir durum. Hassasiyet gösterip böylesi bir sosyal projeye imza attığı için Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz” dediler.  


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler