Trabzon Büyükşehir belediyesinden o vakfa yardım iddiası

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden bir vakfa yardım yapıldığı iddia edildi.

Trabzon Büyükşehir belediyesinden o vakfa yardım iddiası

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantıları dün sona erdi. Toplantının son gününde bağımsız meclis üyesi Davut Çakıroğlu, son günlerde gündemde olan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile alakalı bir soru yönetti.

Çakıroğlu, sosyal medyada bir gazeteci tarafından paylaşılan belgelerde Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin TÜGVA'na 5 bin 700 TL yardım yaptığının görüldüğünü belirtip, “Bu doğru mu?” diye sordu. Ayrıca Çakıroğlu, yayınlanan belgelerdeki miktarın doğru olması durumunda bir meclis kararının neden alınmadığı konusunda bilgi istedi.

Çakıroğlu, Sosyal medyada bir gazeteci tarafından yapılan paylaşıma dikkat çekerek “O paylaşım içerisinde Valilikler ve birçok belediyenin TÜGVA'na yardımları söz konusu. Bu liste içerisinde 5 bin 700 TL Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bir yardımı söz konusu. Bu vakıfa 5 bin 700 TL yardım yapıldı mı? Yapıldıysa ne amaçla yapıldı? Böyle bir meclis kararı var mı? Daha önceki yardımlar için meclis kararları alınıyordu. Ben bu konu için alınmış bir meclis kararına el kaldığımı hatırlamıyorum” ifadelerini kullandı.

Çakıroğlu’nun bu sorusu meclis toplantısına başkanlık yapan Atilla Ataman tarafından “İlgili arkadaşlarımız size yazılı bir şekilde cevap versinler” şeklinde cevaplandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber