Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne 150 araç kiralayacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde 3 yıllığına 150 araç kiralanması karar verildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne 150 araç kiralayacak

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis oturumlarının son oturumu yapıldı. Oturumda Büyükşehir belediyesine ait peyzaj alanlarının bakımında kullanılacak araç ve makinelerin kiralanması hizmet alımlarının ihale edilmesi konuşuldu.

Park ve bahçe işleri için kiralanan araçların kiralama süreleri 31.12.2019 tarihinde sona erecekti. Genelde 1 yıllık kiralanan araçları 3 yıllığına kiralamnması meclis gündemine getirildi ve onaylandı. Böylelikle Trabzon Büyükşehir Belediyesi peyzaj işlemleri için 3 yıllığına 150 araç kiralık olarak alınmasına karar verildi.

Neden 3 yıllığına?

CHP Grup Başkanı Tugay Şahin’in neden 3 yıllığına kiralanıyor soruna Maşkan Murat Zorluoğlu “3 yılın ardındaki kiralamalarda meclis kararına gerek yok. 3 yıllık kiralamalarda maliyet daha aşağıya düşüyor. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber