Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden işe alım açıklaması: Kura çekilecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi2nden işe alımla alakalı açıklama geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden işe alım açıklaması: Kura çekilecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bünyesine alacağı ‘Zabıta Yardımcı Personeli ve Güvenlik Görevlisi Alımı’ için ‘% 100 Noter Kurası’ yöntemi uygulayacak. Kura çekimine hak kazanan adaylar için 19 Şubat Cuma günü saat 14.00’te yapılacak kura çekimi, Büyükşehir Belediyesi web sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanacak. 

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Turkuaz Otopark İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin ‘Zabıta Yardımcı Personeli ve Güvenlik Görevlisi Alımı’ için işe başlatılacak adayların belirlenmesinde ‘%100 Noter’ Kurası yöntemi uygulanacağı belirtildi.  

WEB SAYFASINDAN CANLI YAYINLANACAK 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Toplam 724 kişinin geçerli başvuru yaptığı alımda; 620 zabıta yardımcı personelinden 30 asıl 6 yedek, 88 erkek güvenlik görevlisinden 20 asıl 4 yedek, 16 kadın güvenlik görevlisinden 10 asıl 2 yedek olacak şekilde kura çekimi 19 Şubat 2021 Cuma günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te yapılacaktır. Kura çekimi Trabzon Büyükşehir Belediyesi web sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Kura çekimine hak kazanan adaylarımız, web sayfamızdaki linkten isimlerini görebilirler. Tüm adaylara şans dileriz” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber