Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde o makam fiilen kaldırıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı makamının kaldırıldığını açıkladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde o makam fiilen kaldırıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde,  bürokratik işlemlerin azaltılması ve vatandaşa daha hızlı hizmet verilebilmesi adına ‘Genel Sekreter Yardımcılığı’ makamı fiilen kaldırıldı. 

Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada “Trabzon Büyükşehir Belediyesinde bürokratik kademelerin azaltılması ve bu suretle de gereksiz bürokrasinin önlenerek hizmetlerin hızlandırılmasını teminen, genel sekreter yardımcılığı makamı fiilen kaldırılmış bulunmaktadır. Yeni düzenleme ile genel sekreter yardımcılarının yetkileri daire başkanlarına verilerek, daire başkanlıkları güçlendirildi, yetkileri artırıldı ve daha fazla inisiyatif kullanmaları sağlanmış oldu. Bir ara kademe olan genel sekreter yardımcılığı makamı kaldırılarak daire başkanları doğrudan Genel Sekretere ve onun üzerinden de Büyükşehir Belediye Başkanına bağlanmıştır. Bu kararın alınmasında benzer sistemin uygulandığı büyükşehirlerdeki başarı da dikkate alınmıştır. Halen Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Yanık TİSKİ Teftiş Kurulu Başkanlığına, Gürcan Başar Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına, Süleyman Gün ise Daire Başkanı ve imar-şehircilikle ilgili Başkan Danışmanlığına atanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler