Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde neler oluyor? Bir istifa açıklaması daha

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan Enis Yıldırım'dan flaş bir açıklama geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde neler oluyor? Bir istifa açıklaması daha

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Selahattin Aydınlı'nın yaptığı açıklama ile istifasını sunması gündemdeki yerini korurken bir ayrılık açıklaması da Başkan Murat Zorluoğlu'nun Basın Danışmanı Enis Yıldırım'dan geldi.

Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kamuoyuna;

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’ndan danışman olarak görev daveti aldıktan hemen sonra Ankara’ya şikayet edildim. Ankara’daki bazı danışmanlar AK Parti düşmanı olduğumu ileri sürerek, göreve getirilmemem konusunda çok ısrarcı oldular. Bu süreç sonrasında görevimden rahatsız olan ve beni Ankara’ya şikayet eden zat türlü türlü entrikalar içerisine girdi.  Sosyal medyada iftira içerikli paylaşımlar yaptırdı. Sayın Murat Zorluoğlu’nun kararını sorgulayıp,  göreve getirilen şahsıma iftira kampanyası düzenletti. Sonra da yapılan paylaşımlara daire başkanı olarak açık açık teşekkür etti.

Durmadı daha da ileri giderek bire bir yaptığım arkadaş ziyaretlerini belediye koridorlarında konuşarak veya mesaj atarak illegal göstermeye çalıştı. Maalesef sonrasında Doğan Cüceloğlu’nun sevgi ve saygı sözlerine sarıldı. Görevine yeni başlayan arkadaşına hayırlı olsun diyemeyen sevgi ve saygıdan bahsetmeyecek. Biz aynı derenin uşaklarıyız. Birbirimizi iyi biliriz. Sana yapılan uyarıyı dikkate alacağına, algı yaratmaya çalışıp, tehdit edildim diye mağduru oynamayacaksın. Ankara’ya şikayette bulunmayacaksın. Başkan Murat Zorluoğlu’nun görev verdiği insana hak etmiyor ve kendini bilmez diye hakaret etmeyeceksin. 

Sen Enis Yıldırım’ı nereye gidiyor, ne yapıyor diye kovalayacağına, dedikodu yapacağına oturup işine bakacaksın. 3 yıl önce görevden alınan daire başkanlarına 3 yıldır interpres üzerinden giden bildirimlerden haberdar olacaksın. Sen çalışanını aracı kılıp Enis Yıldırım’ı tehdit etmeyeceksin, edemezsin. Sayın Başkan Murat Zorluoğlu’na iftira atanlarla kol kola girip kendini bilmezler yüzünden istifa ediyorum, diye ilk haberi yaptırmayacaksın. 

Kısacası hayatı boyunca hiç bir göreve talip olmayan ben, her şey benim olsun diye entrika çeviren sen. Ben ne kadar kendimi biliyorsam, sen de o kadar kendini biliyorsundur. Enis Yıldırım bu bel altı oyunların içinde hiçbir zaman yer almaz ve o kurum çatısı altında bir dakika durmaz. Daha önce durmadığı gibi. Benden öncekilere attığın iftiraların da bir kısmı meslektaşlarımız tarafından iyi biliniyor. Kimlere nasıl oyunlar oynadığını yeri geldiği zaman yine kamuoyu ile paylaşırız. 

Siz bakmayın öyle onlar konuşmuyordu, kavga etti şeklinde çıkan haberlere… Bırakın kavgayı tartışma bile olmadı. Hatta göreve getirilmeden önce iyide görüşüyorduk. Maalesef Sayın Başkan Murat Zorluoğlu’nun hamlesi bu arkadaşı ve ağabeylerini korkutmuş olacak ki, burada daha sayamadığım onlarca incitici hareketlerde bulunmuşlardır. Kısacası bu operasyon bana olduğu kadar Sayın Başkan Murat Zorluoğlu’na da çekilmiştir. 

Sayın Başkan Murat Zorluoğlu’na şahsıma verdiği desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Sayın Başkanım; Trabzon kendi insanını yiyen bir şehirdir. İhtirasların, çekememezliklerin, onun niye olsun benim olsun düşüncesiyle kavrulan ve iftira atanların fazlaca olduğu bu şehirde size görevinizde başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun.

Saygılarımla..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber