Trabzon büyük yatırımlar almaya devam ediyor

Başkan Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretlerini sürdüyor.

Trabzon büyük yatırımlar almaya devam ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan akşamlarında Trabzon’un mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Gümrükçüoğlu dün akşam Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde teravih namazı öncesi ve sonrasında hemşehrileriyle bir araya geldi. 

Burada vatandaşların sorunlarını yanıtlayan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un son yıllarda çok büyük hizmetler aldığını ifade ederken, “Ülkemizdeki istikrar ortamı devam ettiği sürece aldığımız hizmetlerde katlanarak devam edecektir” dedi. Trabzon’da yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “1,5 katrilyona mal olacak olan Kanuni Bulvarı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Şehrimizde bunca kentsel dönüşüm yapıldı, birçok kentsel dönüşüm çalışması da devam ediyor. İşte Belediyemiz tarafından yürütülen dev sahil dolgu projesi (Gülcemal) ile şehir merkezimiz 800 dönüm yaşam alanı kazanıyor. İşte Akyazı’daki stadyum ve spor kompleksi. Trabzonspor’umuz ve Türk futbolu için ülkemizin en modern stadyumu ve daha birçok spor tesisi tamamlanma aşamasına geldi. Erdoğdu Yolu, Uğurlu-Karşıyaka yolu ve bunlar gibi onlarca yol çalışması, ilçelerimizde, mahallelerimizde tamamlanan ve sürdürülen yüzlerce proje. Tüm bu yatırımlar için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
 


 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber