Trabzon bugün hangi filmleri izleyecek?

TUFFEST, Trabzon’da her gün halka ücretsiz olarak film gösterime sunuyor

Trabzon bugün hangi filmleri izleyecek?

16-26 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenen 1. Uluslararası Film Festivali (TUFFEST) kapsamında her gün film gösterime sunuluyor.


Bugüne kadar büyük bir ilgi gören TUFFEST, hem bir ilçede hem Atatürk Alanı’nda hem de Zağnos Vadisi’nde film gösterecek.
 
MAÇKA’DA KALANDAR SOĞUĞU
Trabzon’un Maçka ilçesinde bugün Kalandar Soğuğu filmi gösterime sunulacak. Başrollerini Haydar Şişman, Nuray Yeşilaraz’ın oynadığı ve yönetmen Mustafa Kara’nın filmi Kalandar Soğuğu saat 20.00’da halka ücretsiz olarak gösterilecektir.

Trabzon bugün hangi filmleri izleyecek?
 
ATATÜRK ALANI’NDA ÇINAR AĞACI
TUFFEST, en yoğun ilgiyi gördüğü Trabzon’un Atatürk Alanı’nda ise gündüzleri çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Her akşam da hem Trabzon halkına hem de yerli ve yabancı turistlere film sunan TUFFEST, bu akşam başrollerini Nejat İşler, Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı ve yönetmen Handan İpekçi’nin filmi Çınar Ağacı saat 21.00’da halka ücretiz olarak sunacak.

Trabzon bugün hangi filmleri izleyecek?
 
ZAĞNOS VADİSİ’NDE “120”
TUFFEST, Trabzon’da açılışını gerçekleştirdiği Zağnos Vadisi’nde de her akşam yazlık sinemada ücretsiz film gösterime sunuyor. Burada da halktan büyük ilgi gören TUFFEST’in bu akşamki filmi ise “120”. Başrollerini Cansel Elçin, Özge Özberk’in oynadığı yönetmen Özhan Eren, Murat Saraçoğlu’nun filmi 120, bu akşam 20.00’da gösterilecek.

Trabzon bugün hangi filmleri izleyecek?
 
UZUNGÖL YARINI BEKLİYOR
Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST), yarın Çaykara Uzungöl’de film gösterime sunacak. Başrollerini Gupse Özay, Büşra Pekin’in oynadığı ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın filmi Tatlım Tatlım saat 20.00’da halka ücretsiz olarak gösterime girecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber