"Trabzon Bölgesinin lider kentidir"

AK Parti Genel Merkez Yerel Yonetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Mücahit Yanılmaz Başkan Zorluoğlu'nu ziyaret etti.

"Trabzon Bölgesinin lider kentidir"

Trabzon Büyüksehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yonetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Mücahit Yanılmaz'ı makamında ağırladı.

Çalışmaları ve projeleri hakkında Yanılmaz'ı bilgilendiren Zorluoğlu, Trabzon'un 4 bin yıllık tarihi ile bölgesinin lider kenti olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Trabzon'un önemli hizmetler aldığını kaydeden Zorluoğlu, "Devam ettiğimiz ve yeni yapacağımız projelerimizle Trabzon'umuzun marka değerini daha da büyüteceğiz" dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Yanılmaz ise Başkan Zorluoğlu'nu tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir ve AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı İrfan Çelik hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber