Trabzon bir değerini kaybetti

Trabzon’un önemli değerlerinden Rüstem Onur hayatını kaybetti.

Trabzon bir değerini kaybetti

Trabzon’un önemli değerlerinden Rüstem Onur, ebediyete uğurlandı.

Uzun yıllar Trabzon’da esnaflık yapan hayır severliliğiyle tanınan Onurlar ailesinin büyüğü, Trabzon’un duayen ismi Rüstem Onur’un cenazesinin İskenderpaşa Camisi’nde kılınmak istediği fakat miting nedeniyle izin verilmediği iddia edilmişti.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi AK Parti grup Başkanı Nusret Onur’un babası olan Rüstem Onur’un cenazesinin bu nedenle Pazarkapı’da kılındığı belirtilmesinin ardından gerçek ortaya çıktı. Haber61’e konuşan Nusret Onur babasının cenazesinin önce İskenderpaşa’da öğlen vakti kılınacağını belirterek,” Cenazemize izin verilmedi diye bişey yok. Biz cenazemizi getirecektik. Ben baktım miting alanına çok yakın bildiğiniz gibi cami. Bu nedenle avlusunun da bir kısmının güvenlik nedeniyle kapatıldığını görünce, Pazarkapı’da daha sakin bir ortamda kılınmasına ailece karar verdik. Hem trafik anlamında da cenazeye katılanlar için sorun oluşmamasını düşündük. Canezemize katılan herkese teşekkür ediyorum. Başımızsağolsun. Babamızı Trabzon’un önemli bir ismini kaybettik” dedi. Nusret Onur ve Fatmanur Aygün’ün babası, merhum Celal Onur, Kemal Onur’un ağabeyi Rüstem Onur’un cenazesi Pazarkapı’da kılınan cenaze namazının ardından Of ilçesi’ne bağlı Soğuksu Köyü’nde defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber