Trabzon Beşikdüzü otobüs seferleri başlıyor

Trabzon Beşikdüzü arası otobüs seferleri başlıyor.

Trabzon Beşikdüzü otobüs seferleri başlıyor
Trabzon ile Beşikdüzü arasında yapılması planlanan otobüs seferleri pazartesi başlıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşikdüzü-KTÜ arasında otobüs taşımacılığına Pazartesi günü itibariyle başlıyor. Hafta içi her gün ve Cumartesi günü olmak üzere haftada 6 gün verilecek olan ulaşım hizmeti kapsamında KTÜ ve Beşikdüzü arasında her gün karşılıklı ikişer sefer düzenlenecek. Seferler sabah 06.30’da Beşikdüzü’nden başlayacak. 10.30’da KTÜ’den Beşikdüzü otobüsü hareket edecek. Beşikdüzü’nden KTÜ’ye ikinci otobüs 14.00’da, KTÜ’den Beşikdüzü’ne ikinci otobüs ise 17.15’te hareket edecek. 

Bu kapsamda KTÜ ve Beşikdüzü arasındaki tüm ilçelerde taşımacılık hizmeti verilecek. KTÜ’den kalkan otobüsler Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan sahil peronuna uğradıktan sonra Akçaabat, Çarşıbaşı ve Vakfıkebir ilçelerine de taşımacılık hizmeti vererek Beşikdüzü’ne varacak. Beşikdüzü’nden kalkan otobüslerde aynı güzergâhtan KTÜ’ye ulaşacak.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlara verdikleri biz sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederken, “KTÜ ve Beşikdüzü arasındaki uzun güzergâhta toplu taşıma hizmetine Pazartesi başlıyoruz. Şehrimizin batısında bulunan tüm ilçelerimize, insanlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler