Trabzon Barosu’nun baş döndüren başkent ziyaretleri

Anıtkabir defterine ne yazdılar?

Trabzon Barosu’nun baş döndüren başkent ziyaretleri

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı - Trabzon Barosu’na yeni seçilen ilk kadın Başkan Sibel Suiçmez ve yönetimi Ankara’da ziyaretlerini gerçekleştiriyorlar.

İlk olarak Ankara’da Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu’nu ziyaret eden heyet ardından Milletvekilleri Ayşesula Köseoğlu, Salih Cora, Haluk Pekşen’i ziyaret ettiler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaretler sonrası Anıtkabir’i de ziyaret ederek çelenk sundular. Çelenk sunumu sonrası Anıtkabir ziyaret defterine Başkan Sibel Suiçmez şu notu yazdı; “Trabzon'da Barou’nun ilk kadın başkanı seçildim. Burada olmamızın sebebi Atatürk devrimlerinin sonucudur. Biz bunun farkındayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve devrimlerinin yılmaz bekçileri ve savunucuları olacağız” Son olarak Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen KTÜ Rektör Yardımcısı Yusuf Şevki Hakyemez ve Anayasa Mahkemesi üyelerinden Serruh Kaleli’yi de ziyaret ettiler.

Öte yandan ziyaretler sırasında Trabzon Barosu’nun Trabzon’da yaşadığı bina sıkıntısının da gündeme geldiği ve bu konuda önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler olacağı öğrenildi. Yeni bir bina projesinin hayata geçebileceği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler