Trabzon Barosu’ndan ASKF’ ye ziyaret

Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez, ASKF'yi ziyaret etti.

Trabzon Barosu’ndan ASKF’ ye ziyaret

Trabzon Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez ve Av. Hande Burma ASKF’yi ziyaret etti.


Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez yaptığı konuşmada; "ASKF’de kendimi aile içinde hissediyorum. Trabzon gençliği için yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Temel hukuk bilgilerini ve temel hakları içeren bir program doğrultusunda vatandaşları bilgilendirmek, bireyleri bilinçlendirmek, hak arama özgürlüğünün işler hale gelmesine ve gelişmesine katkı sağlamak için işbirliği yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ASKF Başkanı Cahit Erdem; bayanların STK’larında başkan olması Trabzon için gurur vericidir. Av. Sibel Suiçmez’de bu şehrin aydınlık yüzüdür, Trabzon Barosu ile her türlü işbirliğine hazırız. Özellikle tüketici hakları, spor hukuku ve çocuklarda madde bağımlılıkları konularında velileri bilgilendirmek istediklerini belirterek, Trabzonspor’un geçirdiği bu zor dönemde Baro ve ASKF olarak her türlü fedakarlığa hazır olduklarını söyledi.

Trabzon Barosu’n dan ASKF’ ye ziyaret

Trabzon Barosu’n dan ASKF’ ye ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber