Trabzon Barosu’nda ilklerin buluşması

Trabzon Barosu’nda ilklerin buluşması

Trabzon Barosu’nda ilklerin buluşması gerçekleşti. Trabzon Barosu’nun çıkardığı ilk kadın milletvekili olan AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Barosu’nun yine ilk kadın başkanı olan Av. Sibel Suiçmez’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Suiçmez de Köseoğlu’na plaket takdim etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Suiçmez, Köseoğlu’nun sıradan bir milletvekili olmadığını kaydederek, “Kendisi Trabzon Barosu’nun ilk kadın milletvekili oldu. Eminim ki bu, Trabzon Barosu açısından yeni bir süreç başlatmıştır. Kendisiyle her zaman onur duyduk, gurur duyduk. Kendisi de partisinde ilimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bunun göstergesi olarak da Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Trabzon Barosu olarak hukukun üstünlüğünün gerçekleşmesi yönündeki çabalarımız devam edecektir. Biz de hukuki konularda zamanı geldiğinde görüşlerimizi açıklayacağız. Görüşlerimizi Ayşe Hanım’a ve diğer Trabzon milletvekillerimize de aktaracağız. Yine iki avukat milletvekilimiz daha var. Bunu hem Trabzon adına hem de baromuz adına bir şans olarak görüyoruz. Az önce de dediğim gibi kendisiyle gurur duyuyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” biçiminde konuştu.

Trabzon Barosu’nda ilklerin buluşması

Milletvekili Köseoğlu da, Trabzon Barosu’nun yeni yönetimine başarılar dilerken, “Bugün burada ilklerin buluşması var. Ben Trabzon Barosu’nun ilk kadın milletvekili olabilirim ama burada yanımda gururla ifade edebilirim ki aynı zamanda da Trabzon Barosu’nun ilk kadın başkanı var. Onun elinden bu plaketi almakla da ayrı bir gurur ve onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Kadın kimliğinin toplumun her alanında gelişmesi noktasında, güzel kadın, başarılı kadın kimliklerinin buna çok ciddi katkı koyacağına inanıyorum. Üstlendiğimiz rolün ve misyonun farkındayız. Başkanımla beraber biz de bulunduğumuz mevkilerin verdiği her türlü yetki ve sorumlulukla Trabzon için, kadınlarımız için, hukukun üstünlüğü için elimizden gelen her türlü katkıyı koyacağımızı ve en iyisini yapmaya çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu nazik davranışları için de çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Trabzon Barosu’nda ilklerin buluşması

Trabzon Barosu’nda ilklerin buluşması

Trabzon Barosu’nda ilklerin buluşması
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber