Trabzon Barosu'nda Duygu Keleş Aydın adaylığını açıkladı!

Trabzon Barosu Başkanı Duygu Keleş Aydın yeniden aday olduğunu açıkladı.

Trabzon Barosu'nda Duygu Keleş Aydın adaylığını açıkladı!

Trabzon Barosu Başkanı Duygu Keleş Aydın, 2022 Ekim ayında yapılacak Olağan Genel Kurulda Baro Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

Trabzon Barosu'nda Duygu Keleş Aydın adaylığını açıkladı!

Sosyal medya hesaplarında adaylığını açıklayan Keleş, şu ifadelere yer verdi;

"Hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarını koruyan, görevini hakkı ile yerine getiren ve adaletin gerçekleşmesi için mücadele eden Değerli Meslektaşlarım,

2016 yılında sizlerin teveccühü ile mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum, Trabzon Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiğim günden bu yana, baromuzun her kademesinde büyük bir özveri ile çalıştım. Yaklaşık 4 ay önce, Başkanımız  Av. Sayın Sibel Suiçmez’in Türkiye Barolar Birliği Başkan Vekilliğine seçilmesi akabinde görevi bırakması üzerine, Avukatlık Kanunu gereğince Yönetim Kurulu içerisinde yapılan seçimle ve yönetim kurulu üyesi yol arkadaşlarım meslektaşlarımın desteği ile Trabzon Barosu Başkanlığı görevine getirildim.

Şahsıma layık görülen ve taşımaktan büyük onur ve mutluluk duyduğum Trabzon Barosu Başkanlığı görevini, üstlendiğim günden bu yana, çok kısa bir süre olmasına rağmen, siz kıymetli meslektaşlarımın da desteği ile büyük bir emek harcayarak en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum  ve getirmeye devam edeceğim.

2016 yılından bu yana, meslek üstatlarımdan, birlikte yola çıktığım çalışma arkadaşlarımdan, her biri birbirinden kıymetli siz değerli meslektaşlarımdan öğrendiklerimle ve süreçte edindiğim tecrübelerle önümüzdeki dönem de Trabzon Baro Başkanlığını layığı ile yerine getireceğimi biliyor ve inanıyorum.

Siz değerli meslektaşlarımın da bu yolda bana sonsuz destek olacağınıza dair şüphesiz inancım ile Trabzon Barosu Başkanlığı görevine adaylığımı açıklıyorum.

2003 yılında, Stajyer Avukat olarak adım attığım günden bu yana Avukatlık mesleğini adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında ve keşif mahallerinde bizatihi icra ediyorum. Dolayısı ile meslek sorunlarımızı, gelecek kaygılarımızı, yapmak istediklerimizi ya da yapamadıklarımızı biliyor, görüyor ve bizzat yaşıyorum.

Trabzon Baro Başkanlığı görevine şahsımı layık görmeniz halinde, sizlerden aldığım güç ve inançla, demokratik hukuk devletinin olmazsa olmazı, yargının asli ve kurucu unsuru, savunma makamının yeri doldurulmaz temsilcisi, hukukun üstünlüğü ve adalet için yılmadan çalışan siz kıymetli meslektaşlarım için, meslek sorunlarımızı aşmak ve ortadan kaldırmak için büyük bir özveri ile çalışacağıma söz veriyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler