Trabzon Avrasya pazarına baskın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele (KOM) Şubesi kent genelinde yapmış olduğu uygulamada çok sayıda kaçak madde ele geçirdi. KOM Ekipleri; Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mevkiinde bulunan Avrasya P

Trabzon Avrasya pazarına baskın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele (KOM) Şubesi kent genelinde yapmış olduğu uygulamada çok sayıda kaçak madde ele geçirdi. KOM Ekipleri; Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mevkiinde bulunan Avrasya Pazarının da dahil olduğu 10 iş yerine baskın düzenledi. Baskınlarda ülkeye yasa dışı yollardan sokulduğu belirlenen çok sayıda kaçak içki ve sigara yakalandı.

Haber61’in edindiği bilgiye göre; Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının vermiş olduğu izin doğrultusunda Pazarkapı semtinde bulunan Avrasya pazarında 4 ayrı işyerine baskın düzenleyen polis ekipleri; 3 bin adet kaçak sigara ile çok sayıda kaçak içki ele geçirildi. Olay yerinde iş yeri sahibi olduğu belirlenen A.Y, V.K, A.Ş., V.Ş.,ve İ.A. hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldı. Kaçak maddelere ise el koyuldu.

Öte yandan KOM ekipleri; Gazipaşa, İskenderpaşa, Değirmendere mahallelerinde bulunan büfe ve barlara da baskın düzenledi. Burada yapılan çalışmalarda 3 ayrı barda müşterilerine yasa dışı yollardan yurda sokulmuş kaçak içki sattığı belirlenen S.A, L.M ve A.M, ifadesi alınmak üzere il emniyet müdürlüğüne sevk edildi. Şahısların iş yerlerinde 61 şişe kaçak içkiye de el koyulurken, Pazarkapı semtinde bulunan bir büfede de kaçak içki ele geçidi. Bu büfenin sahibi de dahil 4 kişiye yasal işlem yapıldı.

Son olarak Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesinde belirlenen adrese Cumhuriyet Başsavcılığından alınan izin ile birlikte baskın düzenleyen polis ekipleri, evin bahçesinde 13 adet Hint kenevirinin ekili olduğunu tespit etti. Bahçe içerisinde bulunan evde yapılan aramada ise 73 gram esrar ve 29 gram eroin ele geçirildi. Bu maddelerin yanında bir adet 7,65 çapında silaha da el koyuldu. Evin sahipleri olduğu ileri sürülen iki kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bu operasyona narkotik köpeği Liza’da eşlik etti.

Haber : Şükrü Üçüncü

trabzon-kacakcilik-(1).jpg

trabzon-kacakcilik-(2).jpg

trabzon-kacakcilik-(3).jpg

trabzon-kacakcilik-(4).jpg

trabzon-kacakcilik-(5).jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber