Trabzon Ahi Evren Kalp Hastanesi'nde kriz

Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim krizi yaşanıyor.

Trabzon Ahi Evren Kalp Hastanesi'nde kriz

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı

Trabzon’da son yıllarda kentte görev alan bürokratlarda büyük sorunlar yaşanıyor.

En fazla şikayet edilen arasında bahsettiren ise Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr İsmet Durmuş oldu.

Numune Hastanesi’nde başhekimken yaşanan olaylarla adından sıkça bahsettiren Doç Dr İsmet Durmuş, Ahi Evren’de de yönetim şekliyle eleştirirken hastanenin tecrübeli As kadrosunda da dağılmalara sebep olduğu gelen bilgiler arasında..

Hatta bazı doktorlar rapor alıp ayrılırken bazılarının da Bakanlara şikayetlerini bildiren mektup yazdıkları öğrenildi.

İsmet Durmuş’un gelmesiyle yönetim şeklinde ki uyumsuzluklar nedeniyle ilk önce 5 doktor hastaneden ayrıldı!

Kardiyolojiden Doç Dr Hakan Kara, Doç Dr Levent Korkmaz, Doç Dr Ahmet Çağrı , Göğüs hastalıklarından Dr Fatih Ayyıldız , Dr Orhan Öztürk hastaneyi bırakmaları şok yaratmıştı!

Ardından krizle ikinci kopma geliyor..

Kalp damar cerrahisinden Doç Dr Sefer Usta (Aynı zamanda sağlık il müdürü Hakan Usta’nın kardeşi), Doç Dr Ümit Menteşe, Opr Dr Öner Kurt ve Opr Dr Emre Doğan’ın da ayrıca kardiylojiden Dr Ömer Faruk ve anestezi doktorlarından bir kaçının da başhekimin idari şeklinden rahatsız oldukları ve hastaneden her an ayrılabilecekleri konuşuluyor.

Bu sıkıntılar sadece doktorlarla sınırlı olmayıp hemşiresinden, güvenliğe ve temizlik personellerine kadar rahatsızlık olduğu belirtiliyor.

Çeşitli kanallardan siyasilere, bakanına kadar problemler iletilmişken Trabzon eski Milletvekili ve Rektör Cevdet Erdöl sebebiyle gerekenin yapılamadığı, şikayetlerin dikkate alınmadığı ifade ediliyor.

Bu gidişle Ahi Evren Kalp Hastanesi yakında hastanelik olacak!

Hastanede yönetiminden gelen son dakika bilgilerine göre 6 doktorun birinin rapor aldığı, bir diğerinin öğretim görevlisi olarak ayrıldığı ifade edildi. Başhekim İsmet Durmuş'un da iddia edilenlerle alakalı açıklama yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber