Trabzon'a yeni sanayi sitesi - Başkan projeyi böyle anlattı

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu ve beraberindekiler KTÜ Rektörü Süleyman Baykal'ı ziyaret etti.

Trabzon'a yeni sanayi sitesi - Başkan projeyi böyle anlattı

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu ve beraberindekiler Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal’ı ziyaret ederek Modern Sanayi Sitesi Projesi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek destek istediler. 

Ziyarette konuşan Başkan Alemdaroğlu, Modern Sanayi Sitesi projesine sadece kendi projeleri gibi bakmadıklarını bir şehrin geleceği olarak gördüklerini belirterek yeni sanayi sitesinin kooperatif yada TOKİ desteği ile yapılabileceğini söyledi. Alemdaroğlu, “Amacımız, bölgenin sanayisini geliştirmek ve daha yaşanılabilir sanayi sitesini ön plana çıkararak Türkiye’nin en güzel projesi haline getirmek. İçerisinde oteli, bankası, restoranı, kafeteryası, basketbol, futbol sahası, sanat lisesi, polis karakolu, itfaiye gibi her şeyi mevcut olacak. İnsanlar sanayi sitesinde mesaisi bittiği zaman direkt eve değil de sosyal alanları olan yerlerde vakit geçirerek her şeyi ile yaşanılabilir bir merkezde çalışmanın gururunu yaşayacak" dedi. 

"SOKAKTA BOŞ GEZEN BİR İNSANI BİLE İLGİLENDİREN BİR PROJE"

"Kooperatif olarak Trabzon’da her kesime ulaşmak istiyoruz" diyen Alemdaroğlu "Bir eğitimci olarak sizleri ziyaret ediyoruz. Her yere giderek projeyi anlatıyoruz. Odalar olsun Sivil Toplum Örgütleri olsun her yere giderek projeyi anlatarak destek istiyoruz. Bu sadece sanayicilerin bir projesi değil, hem Trabzon’un hem bölgenin bir projesi. Sokakta boş gezen bir insanı bile ilgilendiren bir proje. Buna sadece kendi projemiz olarak bakmıyoruz Trabzon’da yaşayan herkesin projesi. Herkesin bu projenin altına elini koymasını istiyoruz. Yeni Sanayi Sitesi yapılarak Değirmendere Havzası olduğu gibi Trabzon’un gelişmesine katılması lazım. Yeni Sanayi Sitesi yapılırken kooperatif usulü ile yada TOKİ desteği ile yapılabilir” şeklinde konuştu. 

"BİZE DÜŞEN BİR GÖREV OLURSA HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ"

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ise projenin Trabzon’a kazandırılmasını arzu ettiklerini belirterek “Güzel bir proje. Trabzon’a böyle bir proje kazandırılırsa bölge açısından, Trabzon açısından çok güzel olur. Trabzon için uzun vadeli düşündüğünüzde artı değer sağlar. Üniversite açısından bakıldığında öğrencinin tercih edeceği, öğretim üyesi bazıyla da daha iyi ilişkiler kurulması anlamında ilişkileri ileriye taşıyacak bir proje olur. Biz elimizden geldiğince bize düşen bir görev olursa her zaman desteğe hazırız, yanınızda oluruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler