Trabzon'a Yavuzselim sahası müjdesi! Canlı yayında açıkladı!

Ahmet Metin Genç'ten Trabzon’a Yavuzselim müjdesi!

Trabzon'a Yavuzselim sahası müjdesi! Canlı yayında açıkladı!

Haber61 - Haber Servisi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç son 5 yılını değerlendirmesinde Yavuzselim sahası müjdesini verdi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Genç yaptığı açıklamada yıkılan Avni Aker Stadı yanındaki Yavuzselim Stadı ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Yavuzselim sahası ila alakalı müjde veren Genç “Kent parkları özelinde de Avni Aker, Yavuz Selim sahası, 19 Mayıs spor salonunun olduğu alan, TOKİ tarafından Akyazı'nın yapılmasının ardından onların mülkiyetine geçti. Burada risk alarak buraların kent park olarak yapılması ve Yavuz Selim sahası korunurken, bir futbol topu şeklinde müze yapılması gibi bir proje hazırlamıştık. Bunu her alanda savundum. TOKİ haklı olarak burada gelir getirici bir yapılaşma yapacaktı. Nihayetinde cumhurbaşkanımızın da müdahalesiyle burada Kentpark yapılıyor ve Avni Aker'den iki tribün kaldı. Yavuz Selim de kalacak İnşallah kısa bir süre içinde ihalesi yapılacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler