Trabzon'a Tema Park için çalışma grubu

Trabzon'da Tema Park kurulması için Çalışma Grubu oluşturuldu.

Trabzon'a Tema Park için çalışma grubu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) şehirde turizmin çeşitlendirilmesi ve yeni bir cazibe merkezi oluşturulması amacıyla Tema Park kurulması için çalışmalara başladı.

ABD'de tema parklarla ilgili incelemelerde bulunan işadamlarıyla bir toplantı yapan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon'da içinde çeşitli aktivitelerin bulunduğu tema park kurulması amacıyla fizibilite yapılması için çalışma grubu oluşturduklarını vurguladı.

İŞADAMLARI TOPLANDI, FİKİR BİRLİĞİNE VARILDI

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Kasım ayı içinde ABD'ye yaptıkları çalışma ziyaretinde, alanında dünyanın en büyük fuarı olan Orlando kentindeki Uluslararası Eğlence Parkları ve Cazibe Merkezleri Fuarı'nı (IAAPA Expo) ziyaret ettiklerini hatırlatarak, "Burada özellikle tema parklar konusunda sektörün geldiği seviyeyi gördük. Çok geniş bir segmentte insanlara çeşitli aktiviteler sunulduğunu gözlemledik. Trabzon'da tüm bölgenin yeni çekim merkezi olabilecek bir Tema Park kurmak üzere görüşmelerde bulunduk. ABD'ye gelen işadamlarımızla bir araya gelerek hem yaptığımız temasları değerlendirdik hem de görüşlerini aldık. Tüm işadamlarımızın Trabzon'da bir tema park kurulması için fikir birliği içinde olduğunu tespit ettik. Trabzon'da bölgenin yeni cazibe merkezi olabilecek Tema Park kurulması için Çalışma Grubu oluşturuldu. Bu Çalışma Grubu, parkla ilgili fizibilite incelemelerini yapacak, rapor hazırlayacak. Ayrıca önümüzdeki günlerde bu toplantıları genişleterek devam ettireceğiz" dedi.

Toplantıda ayrıca işadamlarına Orlando Walt Disney World Resort, Sochi Park ve Antalya Land Of Legends gibi tematik parkların sunumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler