Trabzon'a spor performans ve data merkezi!

Trabzon'da büyükşehir belediyesi ile gençlik spor müdürlüğü arasında atılan imzalar sonrasında detaylar belli olmaya başladı.

Trabzon'a spor performans ve data merkezi!

Haber61 Spor Servisi

Trabzon tam anlamıyla bir spor şehrine dönüşecek.

Dün Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan anlaşma sonrasında detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Anlaşma dahilinde Akyazı'ya "Trabzon'a spor performans ve data merkezi" kurulacağı öğrenildi. Oldukça hızlı bir şekilde yapılacak merkez için şimdiden ,inşaat malzeme ve makine alım ihalelerinin bitirildiği bildirildi. Ayrıca Ankara'da Eryman'da staj gören altı kişinin şimdiden işe alındığı kaydedildi.

3-6 ay içerisinde hazır olması planan merkezde yalnızca sporcuların değil aynı zamanda polis, özel güvenlik vb gibi görev yapanların da ölçümleri yapılabilecek. 

Spor Bilimleri Fakültesi'nin de her yaş grubuna, engelli sporcuların ve hocaların eğitimine katkı vereceği belirtildi.

Akyazı'ya yapılacak merkez için büyükşehir belediyesinin de otobüs seferleri düzenleyeceği ve Akyazı'nın bir sosyal yaşam alanına dönüştürüleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler