Trabzon'a şehir hastanesi müjdesi!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Trabzon'a şehir hastanesi müjdesi verdi.

Trabzon'a şehir hastanesi müjdesi!

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, Trabzon Şehir Hastanesi’nin önümüzdeki yılın yatırım programına alındığının müjdesini verdi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sağlık Bakanlığı’nın 2020 yılının bütçesi oylanarak kabul edildi. AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, bütçeye göre Trabzon şehir hastanesinin de yatırım programına alındığının müjdesini verdi.

Trabzon'a şehir hastanesi müjdesi!YAPISAL REFORMLAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Kanuni Sultan Süleyman’ın “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sözünü hatırlatan Milletvekili Cora, “İnsanı yaşatki devlet yaşasın anlayışı ile sağlıkta dönüşümü gerçekleştiren, sevk zincirini kıran, isteyenin istediği eczaneden ilaç almasını sağlayan, ilaç fiyatlarını düşüren, hastaneleri birleştiren, herkesi genel sağlık sigortası kapsamına aldıran, modern hastaneler inşa eden, nitelikli yatak sayısını artıran, ambulans helikopter ve uçakla hastalara hizmet veren bir sağlık politikası vatandaşımız tarafından büyük bir karşılık görmektedir. Memnuniyetle bahsedilmektedir. Üniversite hastanelerindeki eksikliklerin de farkındayız. Bu alanda da yapısal reformlar gerçekleştireceğiz” dedi.

900 YATAK KAPASİTELİ OLACAK 

Sağlık bakanlığı bütçesinden şehrimizin de payını aldığını vurgulayan Milletvekili Cora, “Onayladığımız bütçeye göre; Trabzon şehir hastanesi önümüzdeki yılın yatırım programına alınmıştır. Yap işlet devret şeklinde değil genel bütçeden ayrılan ödenekle yapılacaktır. Projesi ihale aşamasında olup 900 yatak kapasiteli olarak planlanmıştır. Bütçenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon'a şehir hastanesi müjdesi!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler