Trabzon'a Millet Bahçesi ne zaman yapılacak? Haber61 sordu Gümrükçüoğlu yanıtladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu basınla buluştu.

Trabzon'a Millet Bahçesi ne zaman yapılacak? Haber61 sordu Gümrükçüoğlu yanıtladı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Haber61'in sorduğu soru üzerine Avni Aker Stadının yerine yapılacak olan Millet Bahçesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanıyla görüştüm diyen Başkan Gümrükçüoğlu “Bakanımız Projeyle bizzat ilgileniyor. Muhtemelen Kasım ayında proje biterse ardından hemen başlayacak. Şehrin bir akciğeri olacak projedir. Alanlarımız bütün milletindir. Şehir akciğerleri oluşturalım, şehrin buluştuğu yerler ihtisas edelim. Bu arada futbol alanlarını unutuyor değiliz. Akyazı'nın yanındaki alanlar için gerekli görüşmelere başladım. Celil Hekmimoğlu ile birlikte 10 milyonluk bir tesis yapması, tüm amatör kulüplerin çalışabileceği bir yatırım için proje imzaladım. Yeter ki gençler spor yapsın. Hüseyin Avni Aker Stadı'nın olduğu bölgede yapılacak ilk hazırlanan projede bir stad inşaatı yoktu. O projede Cumhurbaşkanımızın düzeltmek istediği bazı yerler olmuştu.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler