Trabzon'a kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Trabzon için uyarı yaptı.

Trabzon'a kuvvetli yağış uyarısı

Haber61 - Haber Servisi - Meteoroloji, Trabzon'da kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Yapılan son değerlendirmelere göre; Bugün (08.03.2018) gece saatlerinden itibaren Trabzon çevrelerinde kuvvetli (20-51 mm) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışla birlikte rüzgarın da kuvvetli ve yer yer fırtına (50-75 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Yarın öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği sel , su baskını, ulaşımda aksamalar, heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.

Trabzon'a kuvvetli yağış uyarısı

GİRESUN'A UYARI

Meteoroloji Giresun'da da kuvvetli yapış beklendiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada "Bugün (08.03.2018) akşam saatlerinden sonra Giresun çevrelerinde kuvvetli (20-51 mm) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yarın sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen yağışların oluşturabileceği sel , su baskını, ulaşımda aksamalar, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

Trabzon'a kuvvetli yağış uyarısı

RİZE'YE UYARI

 Yapılan açıklamada "Bu gece saatlerinde sonra Rize çevrelerinde çok kuvvetli (51-75 mm) sağanak yağmur, 1500 m üzeri yüksek kesimlerinde yoğun kar (20 cm üzeri) yağışı bekleniyor. Rüzgarın da yarın kuvvetli ve fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Yarın (Cuma) gece saatlerine kadar devam etmesi beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." İfadelerine yer verildi.

Trabzon'a kuvvetli yağış uyarısı

ARTVİN'E UYARI

Yapılan uyarıda "Bu gece saatlerinde sonra Artvin çevrelerinde çok kuvvetli (51-75 mm) sağanak yağmur, 1500 m üzeri yüksek kesimlerinde yoğun kar (20 cm üzeri) yağışı bekleniyor. Rüzgarın da yarın kuvvetli ve yer yer fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Yarın (Cuma) gece saatlerine kadar devam etmesi beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

Trabzon'a kuvvetli yağış uyarısı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber