Trabzon'a kritik uyarı! Yarın öğleden sonra...

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Trabzon'a yarın öğleden sonra sağanak etkili olacağı bildirildi.

Trabzon'a kritik uyarı! Yarın öğleden sonra...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan Son Değerlendirmelere Göre; Marmara'nın Doğusu, Kuzey Ege'nin İç Kesimleri, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri İle Bu Akşam Saatlerinde Marmara'nın Batısı Ve Kıyı Ege'nin Yağmur Ve Sağanak, Güney Ve Batı Kesimlerde Yer Yer Gök Gürültülü Sağanak, Sabah İlk Saatlerde Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusunda Karla Karışık Yağmur Ve Yer Yer Kar Yağışlı Geçeceği Tahmin Ediliyor. Yağışların; Bu Akşam Antalya, Gece Saatlerinden İtibaren Mersin Ve Adana Çevreleri İle Hatay'ın Güney Ve Kıyı İlçelerinde, Yarın (Çarşamba) Öğle Saatlerinden Sonra Tunceli, Bingöl, Muş, Şırnak, Diyarbakır, Batman, Siirt Ve Mardin Çevrelerinde Kuvvetli (21-50 Kg/Metrekare) Olması Bekleniyor.

Rüzgârın; Güneydoğu Yönlerden İç Anadolu'nun Doğusu İle Orta Ve Doğu Karadeniz'de Kuvvetli Ve Kısa Süreli Fırtına (50-70 Km/Sa) Esmesi Beklendiğinden Yaşanabilecek Ağaç Devrilmesi, Çatı Uçması Ve Ulaşımda Aksamalar Gibi Olumsuzluklara Karşı Dikkatli Ve Tedbirli Olunması Gerekmektedir.

ORTA Ve DOĞU KARADENİZ Parçalı Ve Çok Bulutlu, Aralıklı Yağmur Ve Sağanak Yağışlı Geçeceği Tahmin Ediliyor. Rüzgarın Güneyli Yönlerden Kuvvetli Ve Kısa Süreli Fırtına (50-70 Km/Sa) Şeklinde Esmesi Bekleniyor.

TRABZON 14°C, 18°C Parçalı Ve Çok Bulutlu, Yarın (Çarşamba) Öğle Saatlerinden Sonra Sağanak Ve Yer Yer Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber