Trabzon'a Gümrükçüoğlu'ndan sağanak yağış uyarısı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'u felç eden sağanak yağış Karadeniz bölgesine yöneldi.

Trabzon'a Gümrükçüoğlu'ndan sağanak yağış uyarısı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un doğusunda çok kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek hemşehrilerinin dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün, Doğu Karadeniz’in doğusunda devam eden gök gürültülü sağanak yağışların etkisini arttırarak, Trabzon’un doğusu ile Artvin ve Rize illerinin sahil kesimlerinde çok kuvvetli sağanak yağışa (50-75 mm) dönüşebileceğini bildirdiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak söz konusu bölgelerimizde gerekli tedbirlerimizi almış durumdayız. Çok kuvvetli sağanak yağışların yarın (21 Temmuz) sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, heyelan ve yıldırım tehlikesini beraberinde getirebilecek olan çok kuvvetli sağanak yağış hususunda halkımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını, can güvenliği tehlikesi oluşturabilecek hususların ivedilikle Belediyemize bildirilmesini rica ediyorum” diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler