Trabzon'a dev sportif organizasyon

Oryantiring Federasyonu ile Trabzon Ortahisar Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Trabzon'a dev sportif organizasyon

Haber61 / Haber Merkezi

Türkiye Oryantiring Federasyonu ile Trabzon Ortahisar belediyesi arasında oyunlar protokolü imzalandı. 


İmza törenine Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Gençlik Hizmetleri il Müdürü Birdal Öztürk, Oryantiring Federasyon Asbaşkanı Fatih Bektaş ve Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu katıldı. 

Trabzon’da 6-7 Mayıs tarihleri arasında yapılacak organizasyona 1200'ün üzerinde işitme engelli sporcuların katılması bekleniyor.

Oryantiring Federasyonu Başkanı Hatice Akyüz Trabzon’da bu oyunları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek "Trabzon’da yapılacak bu organizyona 1200'ün üzerinde sporcunun katılması bekleniyor. Burada yapılacak organizasyonda Milli Takım seçilecek. Milli takımda Samsun'da yapılacak olan olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek. Oryantiring oyunları Mağmat Boğazı ve Gölçayır’da yapılacak. Ayrıca kent içinde de organizasyon var.  Bu organizasyonla birlikte Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini de tanıtmış olacağız ”dedi

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, oyunların Trabzon’da yapılmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, ”Gelen konukları en iyi şekilde ağırlayacağız. Bize teklif geldiğinde seve seve kabul ettik.Organizasyona her türlü desteği vereceğiz” dedi. 
 
Trabzon'a dev organizasyon
Trabzon'a dev organizasyon
Trabzon'a dev organizasyon
Trabzon'a dev organizasyon
Trabzon'a dev organizasyon




 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler