Trabzon'a Basın Müzesi yapılacak mı?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon'a yapmayı düşündüğü Basın Müzesi'nde gelinen noktayı açıkladı.

Trabzon'a Basın Müzesi yapılacak mı?

Haber61 / Haber Merkezi

Ortahisar Belediye Başkanlığı görevinin 3. yılını düzenlediği basın toplantısında değerlendiren Ahmet Metin Genç, Trabzon'da kentsel dönüşümden doğalgaza geçiş sürecine varana kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.


Trabzon'un tarihi ve kültürel değerlerinin yaşatılması yönünde daha fazla çalışmalar yapılması gerektiğini kaydeden Genç, yine daha önce sözünü verdiği Trabzon Basın Müzesi'ni unutmadıklarını belirtti. "Mekan bulma anlamında çalışmalarımız sürüyor" diyen Genç, "Söz verdiğimiz Basın Müzesi konusu gündemimizden düşmedi. Mekan çalışmalarımız yakın zamanda nihayete erecek. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile bir yerin takas durumu var. Takas gerçekleştikten sonra açıklayacağız. Şu anda bir tarih ya da yer ismi vermek istemiyorum ama bu konuda geri adımımız yok" şeklinde konuştu. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler