Trabzon'a 3 bin kişilik istihdam alanı!

Canikli Trabzon'da müjdeyi verdi

Trabzon'a 3 bin kişilik istihdam alanı!
HABER61 HABER SERVİSİ

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Trabzon ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

Canikli, Trabzon'da Deliklitaş'ta bulunan Karayolları'nın kullandığı ve çıkmak üzere olduğu arazinin belediyeye devredilerek burada büyük bir istihdam alanı yapılması için çalışma yapacağını söyledi.

Canikli açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Kalkınma ile ilgili bütün modelleri ve projeleri hayata geçirmemiz gerekiyor. Karayolları arazisinin arazi sıkıntısı çerçevesinde değerlendirilerek katkı sağlaması noktasında buranın Trabzon ekonomisine katkı sağlaması noktasında gerekeni yapacağız. 500 işyerinin faaliyete geçeceği 3000 den fazla istihdamın sağlanacağı bir yer olarak değerlendirileceğini belirtmek istiyorum. Belediyeye devir noktasında olmasa da başka bakanlığa devri konusunda olabilir. 
Çevre yolunu da bir an önce hayata geçirmemiz gerekiyor. Çünkü yükü artık kaldırmaz hale geldi. Yerleşim yerlerimizi zorluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber