Tonya'ya turizm müjdesi

"Tonya için çok önemli turizm hamlelerimiz olacak"

Tonya'ya turizm müjdesi

Tonyalılar ile iftar programında bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Tonya için çok önemli turizm hamlelerimiz olacak. 2019’a geldiğimizde yol sorunlarını da büyük ölçüde gidermiş olacağız” dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hemşehrilerini mütevazı iftar sofralarında bir araya getirmeye devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası bu kez Tonya ilçesinde kuruldu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Milletvekili Salih Cora, Tonya Kaymakamı Halit Mengi ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’in hazır bulunduğu iftar programında kamu kurumları ve STK yetkilileri ile yüzlerce Tonyalı hazır bulundu.

Gecede katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın selamlarını katılımcılara iletirken, Büyükşehir Belediyesi olarak Tonya’da çok önemli turizm çalışmaları gerçekleştireceklerini kaydetti ve “Tonya için çok önemli turizm hamlelerimiz olacak. 2019’a geldiğimizde ol sorunlarını da büyük ölçüde gidermiş olacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Tonya Belediyesi olarak daha güzel bir Tonya için daha müreffeh bir Tonya ve Trabzon için işbaşındayız” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Tonya-Kürtün yolunun Karayolları ağına alınmasından ötürü yetkililere ve Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya teşekkür etti. 

Trabzon Milletvekili Cora da gecedeki konuşmasında Başkan Gümrükçüoğlu’na mütevazı iftar sofralarında Trabzonluları geleneksel olarak bir araya getirdiği için teşekkür etti. Tonyalı hemşehrilerine seslenen Cora, “Biz sizlerin hizmetkârı olmaktan şeref duyuyoruz. Görev süremiz boyunca sizin hizmetinizden şaşmadık, bundan sonra da inşallah sizlere ve bu memlekete güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 



EN BÜYÜK DESTEĞİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ALDIK 
Tonya Kaymakamı Halit Mengi de ilçesinde düzenlenen program ve yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Tonya Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesinden büyük destek gördüklerini kaydetti. Beşel, “Büyükşehir Belediyemizle birlikte Tonya Belediyemizin hizmet kervanı hız kesmeden devam etmektedir. Bu kervanda şartlarımızı sonuna kadar zorlamaktayız. Bilmeliyiz ki Tonya Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemizden büyük destek aldık ve almaya da devam etmeyiz. Sayın Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ilçemize olan büyük katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber